Kinderloop

Ook de kinderen uit Son en Breugel zijn van harte welkom om deel te nemen aan het evenement Son en Breugel samen sterker. Voor jullie wordt op zondag 12 juni van 9.30 tot 10.00 uur een speciale Kinderloop georganiseerd in de vorm van een sponsorloop. Tijdens dit half uur wandel je op het parcours rondom de vijver. Op deze manier kan ook jij je inzetten tegen kanker en geld ophalen voor het goede doel.

Sponsorloopformulier
Vraag je ouders, opa’s en oma’s, buren, enzovoort, of zij je willen sponsoren voor de Kinderloop. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het sponsorloopformulier. Een bedrag sponsoren kan eenvoudig via de opgenomen QR-code, maar het is ook mogelijk om een contant bedrag te sponsoren. Contante bedragen kunnen op 12 juni vanaf 9.00 uur ingeleverd worden bij de kraam van de Kinderloop.
Open het Sponsorloopformulier

Kleurplatenwedstrijd
Ook wordt er een kleurplatenwedstrijd georganiseerd, gesponsord door PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven. Deze kun je hier downloaden. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en lever deze op 12 juni voorafgaand aan de Kinderloop in bij de kraam van de Kinderloop. Je maakt dan kans op mooie prijzen! De winnaars worden op 12 juni na afloop van de Kinderloop bekend gemaakt. 

Avond Wandel 4-Daagse 2022
Wil je een echt kanjer diploma verdienen? Neem dan zowel deel aan de Avond Wandel 4-Daagse als aan de Kinderloop. In 2022 vindt de Avond Wandel 4-Daagse in Son en Breugel plaats van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni. Wanneer je alle vier de dagen hebt deelgenomen aan de Avond Wandel 4-Daagse en daarnaast op zondag 12 juni deelneemt aan de Kinderloop, krijg je na afloop, op vertoning van je medaille van de Avond Wandel 4-Daagse, een extra beloning voor deze sportieve prestatie, namelijk een heus kanjer diploma. Aan deelname aan de Kinderloop zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven voor de Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel kan vanaf 25 april via de volgende link: https://jc-oase.nl/aw4d/. Voor de Kinderloop is het verzoek om je aan te melden via het mailadres kinderloop@sbsamensterker.nl, waarbij je de volgende gegevens doorgeeft:

  • Naam;
  • Leeftijd;
  • Deelname aan AW4D: ja/nee.

Programma Kinderloop
Zondag 12 juni 2022
09.00 uur             Inleveren kleurplaat en eventuele contante sponsorbedragen
09.10 uur             Gezamenlijke warming-up
09.30 uur             Start Kinderloop
10.00 uur             Einde Kinderloop
Aansluitend prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd en bekendmaking opgehaalde geldbedrag Kinderloop.

Klik hier voor de flyer van de kinderloop

Klik hier voor de kleurplaat