Werkgroep Teamwerving

Samen ben je sterker!

Verzamel dus een team van familieleden, vrienden, buren, team-/clubgenoten of collega’s (minimaal 15 personen) en loop mee! De teamleden wisselen elkaar af op het parcours dat symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. Teams organiseren sponsoractiviteiten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Het zou bijzonder zijn als een team een zogenaamde eregast in haar gelederen heeft. Deze eregast zal tijdens het evenement een onvergetelijke 24 uur bezorgd worden.

Rondom de vijver aan de Europalaan wordt naast een wandeltocht óók een hardloopwedstrijd en een wielermarathon georganiseerd. Teams van deelnemers tussen 4 – 99 jaar lopen of fietsen van 17.00 uur tot 13.00 uur in teamverband en laten zich hiervoor sponsoren of verzinnen andere acties voor het goede doel. Bij de organisatie van de hardloop- en wielermarathon gaan we nadrukkelijk samenwerken met lokale sportverenigingen.

Ook senioren, kinderen en mensen met een beperking krijgen de ruimte om zich op hun eigen manier in te zetten tegen kanker. Houd onze sociale media in de gaten voor meer informatie hierover.

Meld je aan!

Sinds de doorstart van het evenement hebben zich al veel teams en deelnemers opnieuw aangemeld.
Wil jij je ook aanmelden? Ga dan naar het inschrijfformulier.
Teams hebben de mogelijkheid om shirts te kopen van ‘Son en Breugel Samen Sterker’ en dit te dragen tijdens het evenement. Klik hier voor de merchandise.

Sponsorideeën

Ben je op zoek naar een leuke actie om geld op te halen voor Son en Breugel samen sterker? Wij hebben 99 ideeën voor leuke en originele sponsoracties voor je op een rij gezet. Laat je inspireren en wie weet bedenk je zelf wel een leuke actie! Klik hier om naar de 99 ideeën voor sponsoracties te gaan.

Voorlichting

De werkgroep Teams ondersteunt iedereen die met een team aan dit evenement wil deelnemen en op een of andere manier hulp nodig heeft bij het inschrijven en bij de voorbereiding op hun deelname. Daarnaast organiseren we voorlichtingsavonden voor de Teamcaptains. Je staat er nooit alleen voor! Stuur je vraag naar teams@sbsamensterker.nl
Extra informatie voor de teamcaptains.

Mieke de Lepper, Miranda Poppelaars, Linda van Deursen, Nienke van der Vleuten, Wouter Gorissen, Felix van der Vleuten (voorzitter), Ronnie Verhagen, Pieter Paul Laurey

Klik hier voor het overzicht van alle deelnemende teams.