Team ‘La Vita e Bella’
Nieuwsbericht geplaatst op 01/23/2022

In 2019 ben ik mijn moeder verloren aan kanker, zij had al jaren Non Hodgkin en dat was stabiel. Halverwege april 2019 bleek zij een hersentumor te hebben en binnen 2 weken hebben wij afscheid van haar moeten nemen.

Terwijl we nog midden in ons rouwproces zaten kregen we nog geen jaar later te horen dat ook mijn vader kanker heeft, prostaatkanker. En weer zakte de grond onder onze voeten vandaan. Gelukkig is mijn vader nu stabiel en genieten we van alle mooie momenten samen, uiteraard hoop ik dat hij nog lang bij ons kan blijven. In de jaren hiervoor ben ik 2 hele dierbare en fijne collega’s verloren, beide aan de verschrikkelijke ziekte en beide veel te jong.Daarom was ik al  jaren van plan om mee te gaan doen aan de Alpe D’Huzes en nu moest het er dan toch echt van komen. Na het afscheid van mama ben ik meteen begonnen met trainen.

Ik wandel al 20 jaar dagelijks omdat ik een kleinschalige hondenkennel heb en heb dus ook van het wandelen niet alleen een hobby maar ook een passie heb gemaakt. Dagelijks wandel ik tussen de 10 en 20 kilometer per dag in de Vresselse bossen maar ook trek ik er regelmatig op uit in de heuvels van Zuid-Limburg om daar te trainen voor de Alpe ‘D’Huzes in Frankrijk.

Op 2 juni gaat dit evenement toch door en eindelijk kan ik dan die Berg op, 2 x zelfs. 1 keer heel vroeg en de 2e keer eind van de middag in mijn trouwjurk. Dit ga ik samen doen met een vriendin van mij en mijn middelste dochter Ranomi (7 jaar) gaat ook 1 keer mee omhoog. Dan kan ik mijn dankbaarheid tonen aan alle mensen die mij hebben gesponsord de afgelopen 3 jaar en gaan uitvoeren waar ik al zo lang voor train.

Kort geleden zag ik het evenement Son en Breugel samen sterker voorbij komen in het MooisonenBreugel krantje en was meteen enthousiast en heb me ingeschreven. Ondanks dat dit precies een week is na mijn ons avontuur in Frankrijk heb ik verschrikkelijk veel zin om mee te doen. Ik hou van wandelen en van uitdagingen en laat dit evenement een enorme uitdaging voor mij zijn.

Ik hoop dat meerdere familieleden/vrienden, kennissen, Dommeldippers en ouders van de Stokland  zich willen aansluiten bij mijn team zodat we samen de 20 uur uit kunnen wandelen/ hardlopen/ fietsen. Zelf wil ik de 20 uur achter elkaar lopen en hoop dit vol te kunnen houden met behulp van steun van anderen.

Ik kijk er nu al enorm naar uit!

Groetjes,
Laura