Team De Springbokken verkoopt sieraden
Nieuwsbericht geplaatst op 01/05/2022

Met de spectaculaire actie met de verkoop van speculaaspoppen in november heeft Team De Springbokken veel sponsorgeld opgehaald. Maar daar blijft het niet bij. Ze hebben wederom een nieuwe, fantastische actie. Ellen Bezemer zal tijdens het wandelevenement op 11 en 12 juni sieraden gaan verkopen. Ook het verzorgen van workshop zal ten goede komen van Son en Breugel samen sterker. Geef je dus snel op!

Mijn vriend heeft in 2013 meegedaan aan de Alpe D’huzes. Sindsdien is mijn wens geweest om ook een keer mee te doen en veel geld op te halen voor kankeronderzoek. Omdat mijn gezondheid deelname hieraan helaas niet toelaat, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Die heb ik gevonden bij Samen Sterker Son en Breugel.

Om sponsorgeld op te halen zet ik mijn hobby in. Namelijk sieraden maken. Sinds 8 jaar maak ik allerlei sieraden van o. a. aluminium draad en kralen. Leuk om te vermelden is dat deze hobby begonnen is op de Alpe D’Huez tijdens de deelnemersmarkt daar. Tijdens het weekend van 11 en 12 juni is er de gelegenheid om de sieraden te kopen. Bijna de gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Samen Sterker.

Ik geef ook workshops als sponsoractie. Dat doe ik in mijn atelier in Gerwen al sinds 2016. Voor kinderen of voor volwassenen of een combinatie. Bijvoorbeeld een moeder-dochter workshop.

Interesse? Neem dan contact op met Ellen Bezemer: 06 39610358