Sponsoring

Son en Breugel samen sterker zoekt sponsoren

De organisatie van het evenement ligt in handen van de stichting Son en Breugel samen sterker. De stichting wordt ondersteund door een kernteam en negen werkgroepen. De werkgroep sponsoring zorgt voor alle diensten, materialen en gelden die nodig zijn voor het evenement zelf. Zie de opsomming hieronder.

Wij zoeken bedrijven die ons helpen om zo min mogelijk kosten te maken, door goederen of diensten te leveren. Een bedrag sponsoren mag natuurlijk ook. Draagt u als bedrijf graag uw steentje bij het voorkomen van kanker, bespreekbaar maken van en de kwaliteit van leven met kanker. Neem dan contact op de werkgroep sponsoring. Helaas overlijden er nog veel te veel mensen in onze omgeving aan deze ziekte.

Ook is het mogelijk rechtstreeks te doneren aan de organisatie van het evenement. Kies bij de doneer knop rechtsboven voor team Organisatie samen sterker of stort uw bijdrage op bankrekening NL83 RABO 0374 0255 17 ten name van Stichting Son en Breugel samen sterker, onder vermelding van Organisatie evenement.

Son en Breugel samen sterker is een ANBI-stichting en je bijdrage kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Welke organisatie wil hierin meedoen of wie kan ons een ‘warm’ contact aanbieden bij een potentiële sponsor? Graag JOUW hulp! Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar sponsoring@sbsamensterker.nl. Een van de leden van de werkgroep zal dan contact met je opnemen.

Op voorhand onze dank!

Ellen van Engelen, Suzanne Raaijmakers en Sjon van Kemenade