Unieke avond voor eregasten Son en Breugel samen sterker
Nieuwsbericht geplaatst op 06/04/2022

Op maandagavond 30 mei is er voor de eregasten van Son en Breugel samen sterker een speciaal Eregastendiner georganiseerd bij Hotel Restaurant La Sonnerie. Deze avond werden zij samen met een naaste verwend met een 4-gangen diner, wat exclusief voor hen bereid werd door de leden van de kookclub Club Cuisine La Sonnerie en de daaraan gelieerde Stichting H@P.


De organisatie van de avond was in handen van de werkgroep Eregasten van Son en Breugel samen sterker in samenwerking met de kookclub. De tafels in de Kapelzaal waren sfeervol aangekleed met dank aan Wens maakt het voor de mooie menukaarten en Bloemateljee Monique Gevers voor de prachtige bloemstukjes.

Bij aanvang van de avond werden de eregasten van harte welkom geheten door Patrick Wijns, voorzitter van Son en Breugel samen sterker. Namens de werkgroep Eregasten heeft hij een uitleg gegeven over het programma voor de eregasten op 11 en 12 juni a.s. Vervolgens werd het overheerlijke 4-gangen diner uitgeserveerd door de diverse vrijwilligers van Son en Breugel samen sterker.

Na de amuse was het woord aan Hans van Breukelen. Ook Hans heeft in zijn directe omgeving te maken gehad met kanker. In 2009 heeft hij zijn eerste vrouw verloren aan alvleesklierkanker, wat een flinke impact heeft gehad op zijn leven.
Centraal in zijn verhaal stond de uitspraak: “het geluk van pech”, wat heel herkenbaar was voor de aanwezige eregasten. Pech en geluk overkomen je, maar jij bepaalt zelf als mens hoe je hiermee omgaat. Richt je op al het moois wat er wel nog is en wat wel nog kan. Deze wijze les van zijn overleden vrouw inspireert Hans nog dagelijks en dit was ook de boodschap die hij aan de eregasten mee wilde geven. Hij sloot zijn indrukwekkende verhaal dan ook af met de woorden “liefde is alles en alles is liefde”.


Tussen de overige gangen van het diner waren er mooie optredens van De Drie Vraagtekens en Eva Wiselius waar alle aanwezigen van genoten hebben.

Na afloop van de avond mochten alle eregasten een bloemstukje van tafel meenemen. Een mooie herinnering aan deze fantastische avond!
De organisatie dankt alle betrokkenen die deze unieke avond mogelijk hebben gemaakt. Op naar een mooi vervolg op 11 en 12 juni.