Son en Breugel Sport Samen groot succes!
Nieuwsbericht geplaatst op 04/25/2022

Op voorhand was het doel van de organisatie van Son en Breugel Sport Samen om mensen bij elkaar te brengen, te verbinden middels sport, en om een mooi sponsorbedrag op te halen voor Son en Breugel samen sterker in het kader van de strijd tegen kanker. Met meer dan 450 deelnemers, het bijbehorende enthousiasme van alle deelnemers tijdens deze zonnige dag én een totaal opgehaald bedrag van maar liefst 3.499,20, kan dit evenement zeker geslaagd genoemd worden!

 De slogan van het evenement was: “Son en Breugel Sport Samen voor Son en Breugel samen sterker”. Son en Breugel samen sterker is een evenement wat plaats gaat vinden in het weekend van 11 en 12 juni. Bij dit evenement wordt stilgestaan bij de ziekte kanker en het vieren van het leven. Onderdeel van dit evenement is o.a. een 20 uur durende wandelestafette. De teams die aan dit evenement deelnemen, organiseren voorafgaand of tijdens het evenement diverse sponsoractiviteiten om geld op te halen voor het goede doel wat gerelateerd is aan kanker.

Son en Breugel Sport Samen

Maanden geleden hebben een aantal teams die op 11 en 12 juni deelnemen aan Son en Breugel samen sterker de koppen bij elkaar gestoken om een gezamenlijke sportieve sponsoractiviteit te organiseren. Het resultaat hiervan is het evenement Son en Breugel Sport Samen.

De teams #robfightscancer, WTC De Zwaan, Loopgroep De Springbokken, Twenty Two personal training en MTB club Tiona hadden op voorhand diverse mooie routes uitgezet door Son en Breugel en omstreken. Afgelopen zondag werd er vanaf 10 uur gestart vanaf Hotel Restaurant la Sonnerie waarbij er voor ieder wat wils was: hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken of een rondje op de gewone fiets en dat in diverse afstanden. Jong en oud waren dus ook van de partij en met het mooie voorjaarsweer startten alle sporters vol goede moed aan de diverse activiteiten.

Afterparty

Bij terugkomst bij Hotel Restaurant la Sonnerie konden de moegestreden sporters nog genieten van een muzikale afterparty met diverse lokale artiesten en een hapje en een drankje. Gezelligheid voerde hierbij de boventoon en dit werd aan het einde van de middag bekroond met de overhandiging van een cheque van maar liefst € 3.499,20 aan Patrick Wijns, de voorzitter van Son en Breugel samen sterker. Een prachtig resultaat van een zeer geslaagd evenement. Nu op naar het weekend van 11 en 12 juni!