Herdenken van jouw dierbare tijdens Son en Breugel samen sterker
Nieuwsbericht geplaatst op 04/30/2022

Tijdens Son en Breugel samen sterker staan we ook stil bij diegenen die de strijd tegen kanker helaas niet hebben mogen winnen én bij al diegenen die niet meer bij ons zijn en die gemist worden.

Op zaterdagavond 11 juni staat er een heel bijzonder moment gepland: ‘Beleving met Licht’. Tijdens dit moment komen een aantal indrukwekkende sprekers en muziekoptredens aan bod, onder begeleiding van een adembenemende lichtshow verzorgd door Foolen Audio & Light en Lumosa.

Onderdeel van dit moment is ook de vertoning van een erewand, waarmee we op een waardige manier stil staan bij dierbare naasten die niet meer bij ons zijn. Het idee is dat de dierbare naasten één voor één worden toegevoegd op een groot scherm aan een groot mozaïek onder begeleiding van bijpassende muziek.

Jouw dierbare toevoegen
Wil jij graag een dierbare toevoegen aan de erewand, stuur dan een foto naar erewand@sbsamensterker.nl. De ideale resolutie van de foto’s is 1500×800, waarbij 600×400 de minimale resolutie is. Het verzoek is om de foto’s vóór 3 juni aan te leveren via bovenstaand mailadres.

De foto’s worden alleen gebruikt voor weergave op de erewand. Na het evenement worden de toegestuurde foto’s verwijderd. Houd er rekening mee dat het filmpje van de erewand door derden gefilmd kan worden en op internet terecht kan komen. Hiervoor kan de organisatie geen verantwoordelijkheid nemen.

Mocht je meer informatie willen over de erewand, neem dan contact op met de organisatie via erewand@sbsamensterker.nl.