Herdenken van jouw dierbare tijdens Son en Breugel samen sterker
Nieuwsbericht geplaatst op 04/30/2022

Tijdens Son en Breugel samen sterker staan we symbolisch stil bij de ziekte kanker. Het is een evenement met een lach en een traan, waar verbinding en saamhorigheid centraal staan. Tijdens het weekend steken we iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft een hart onder de riem en staan we ook stil bij diegenen die helaas de strijd niet hebben mogen winnen.

Beleving met Licht

Op zaterdagavond 11 juni staat er een heel bijzonder moment gepland: ‘Beleving met Licht’.  Tijdens dit moment komen een aantal indrukwekkende sprekers en muziekoptredens aan bod, onder begeleiding van een adembenemende lichtshow verzorgd door Foolen Audio & Light en Lumosa.

Ook gaan we tijdens dit moment samen stilstaan bij diegenen die de strijd tegen kanker helaas niet hebben mogen winnen, bij al diegenen die niet meer bij ons zijn en die gemist worden. Om onze dierbaren te herdenken en elkaar te steunen, wordt er een erewand getoond waarbij dierbare naasten die overleden zijn in beeld worden gebracht op een groot scherm. We willen hiermee op een waardige manier bij hen stilstaan.

Jouw dierbare toevoegen

Wil je graag een dierbare toevoegen aan de erewand, stuur dan via je teamcaptain een foto naar erewand@sbsamensterker.nl. Voor vrijwilligers geldt dat zij foto’s kunnen aanleveren via de voorzitter van de werkgroep waar zij bij betrokken zijn.

Er mogen foto’s aangeleverd worden van al diegenen die niet meer bij ons zijn en die gemist worden.

De ideale resolutie van de foto’s is 1500×800, waarbij 600×400 de minimale resolutie is. Het verzoek is om de foto’s vóór 27 mei aan te leveren via bovenstaand mailadres. De foto’s worden alleen gebruikt voor weergave op de erewand. Na het evenement worden de toegestuurde foto’s verwijderd. Houd er rekening mee dat het filmpje van de erewand door derden gefilmd kan worden en op internet terecht kan komen. Hiervoor kan de organisatie geen verantwoordelijkheid nemen.

Mocht je meer informatie willen over de erewand, neem dan contact op met de organisatie of via erewand@sbsamensterker.nl.