Cliënten van Zonhove enthousiast aan de slag voor Son en Breugel samen sterker
Nieuwsbericht geplaatst op 05/15/2022

Ook de cliënten van Zonhove zijn actief betrokken bij Son en Breugel samen sterker. Voor hen wordt op zondag 12 juni een speciale Zonhoveloop georganiseerd, waarbij zij deelnemen aan de wandelestafette rondom de vijver aan de Europalaan. Om geld op te halen voor het goede doel, zijn zij daarnaast gestart met het versieren van kaarsenzakken.

Zowel bij de dagbesteding op het terrein van Zonhove als in het atelier bij Kado & Zo aan de Nieuwstraat 50 te Son, zijn de cliënten van Zonhove enthousiast bezig met het versieren van kaarsenzakken. Ze maken eigen creaties op de kaarsenzakken of kleuren met veel precisie de tekeningen in die door de begeleiders op de kaarsenzakken zijn gemaakt.
Deze prachtig versierde kaarsenzakken gaan gevuld worden met een kaarsje en vormen daarmee in de nacht van 11 op 12 juni de verlichting naast het wandelparcours rondom de vijver aan de Europalaan. Deze kaarsjes branden we om dierbaren die we hebben verloren te herdenken/gedenken, maar ook om mensen te steunen die nog vechten tegen kanker.
De versierde kaarsenzakken worden voor € 5 per stuk verkocht in de winkel bij Kado & Zo. Door een kaarsenzak te kopen, lever je een mooie bijdrage aan de sfeervolle verlichting tijdens Son en Breugel samen sterker en natuurlijk ook meteen een financiële bijdrage aan de goede doelen gerelateerd aan de strijd tegen kanker!

Inleveren kaarsenzakken
Naast de door Zonhove versierde kaarsenzakken, is het ook mogelijk om zelf een kaarsenzak te voorzien van een persoonlijke boodschap of tekening. Hiervoor kan je blanco kaarsenzakken kopen bij Kado & Zo. Ook zijn de kaarsenzakken aan te vragen via teams@sbsamensterker.nl.

Versierde kaarsenzakken kunnen weer ingeleverd worden bij Kado & Zo of bij de informatieavond op 7 juni a.s.