Basisschool De Harlekijn organiseert Samen sterker markt
Nieuwsbericht geplaatst op 05/26/2022

Op zondag 12 juni gaan de leerlingen van basisschool De Harlekijn deelnemen aan de Kinderloop tijdens Son en Breugel samen sterker. Om geld op te halen voor de goede doelen die aan dit evenement gekoppeld zijn, wordt er op woensdag 1 juni van 18.00 tot 20.00 uur een Samen Sterker Markt gehouden op het schoolplein van De Harlekijn.

Tijdens de Samen Sterker Markt gaan de leerlingen van De Harlekijn van alles verkopen. Zo worden er door Tom en Jip koekjes gebakken voor de verkoop en wordt er al druk geknutseld door verschillende leerlingen. Er zijn onder andere door Jesse sleutelhangers van macramé gemaakt en een aantal meiden zijn armbandjes aan het rijgen die tijdens de markt verkocht gaan worden.

Ook worden er spelletjes georganiseerd waar tegen betaling aan deelgenomen kan worden. Zo is de inhoud van een enorme snoeppot te winnen door te raden hoeveel snoepjes er in zitten. Daarnaast is er sprake van een open podium met muziek, zang en dans.

Overmans Grondverzet zorgt ervoor dat er wat te drinken verkrijgbaar is tijdens de markt en door de bewoners van Zonhove zijn er kaarsenzakken versierd, die deze avond gekocht kunnen worden. Deze kaarsenzakken gaan tijdens het evenement Son en Breugel samen sterker de verlichting vormen naast het wandelparcours rondom de vijver aan de Europalaan in de nacht van 11 op 12 juni.

Veiling voor het goede doel
De leraren van De Harlekijn geven een leuke draai aan deze Samen Sterker Markt door als veilingmeesters op te treden. Mooie veilingstukken zijn al aangeboden door leraren en ouders van De Harlekijn en deze gaan tijdens de markt geveild worden:

  • Lotte van BY LOTT Body & Lifestyle: 5x sporten in een warmtecabine onder persoonlijke begeleiding;
  • Patricia van Cake & Cadeau: een zelfgebakken versierde taart;
  • IJssalon La Toscana: een waardebon;
  • Meester Rob: de organisatie van een geheel verzorgd FIFA kinderfeestje voor zes personen op school;
  • 2Do Events in samenwerking met Boogaard Buddyseats: de activiteit klootschieten in het bos van Zonhove voor tien personen;
  • Jesse: uitleg over zijn 3D printer, waarbij je ook iets kunt laten printen;
  • Cafetaria Spierings: een waardebon;
  • Buurttuin ’t Zandt: een rondleiding door de buurttuin inclusief een moestuinpakket met onder andere kruidenazijn en kruidenthee uit eigen tuin;
  • De Gouden Leeuw uit St. Oedenrode: een waardebon van maar liefst € 75;
  • Studio Blinq: een gepersonaliseerde geboorteposter.

Iedereen is welkom!
Tijdens de Samen Sterker Markt op woensdag 1 juni van 18.00 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom. Het schoolplein wordt feestelijk aangekleed. De organisatie hoopt op een mooie opkomst met veel gezelligheid en een grote opbrengst voor Son en Breugel samen sterker, want samen staan we sterker!

Tot ziens op woensdag 1 juni bij basisschool De Harlekijn, Zandstraat 35 te Son.

Een voorbeeld van een taart van Cake & Cadeau.