Eregasten

Eregasten Son en Breugel samen sterker

Eregasten van Son en Breugel samen sterker zijn (ex-)kankerpatiënt die woonachtig zijn in Son en Breugel. Tijdens Son en Breugel samen sterker wordt er stil gestaan bij de ziekte kanker en de impact op het leven. Eregasten worden tijdens het weekend op verschillende manieren in de watten gelegd, met een speciaal programma en een hapje en een drankje in de speciaal voor eregasten ingerichte ruimte nabij het wandelparcours rondom de vijver. Deelname is voor eregasten samen met partner/ouder gratis.

De inschrijving voor eregasten is inmiddels gesloten. Maar mocht u toch nog willen deelnemen aan activiteiten in het weekend van 11 en 12 juni, neem dan contact op met de werkgroep eregasten via eregasten@sbsamensterker.nl. Ze kunnen dan samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kijk op deze flyer voor meer informatie

Werkgroep eregasten

Werkgroep eregasten Son en Breugel samen sterker stelt het programma samen voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en begeleidt ze tijdens het evenement. Ze zorgen ervoor dat onze eregasten in het zonnetje worden gezet en een onvergetelijk evenement zullen hebben.
Heb je vragen voor onze werkgroep, neem dan gerust contact met ons op eregasten@sbsamensterker.nl.

We bedanken de volgende ondernemers en professionals voor hun bijdrage aan het programma van de eregasten.

Mrs. Johnny | Barbershop – Nagelstudio Nagelique – Shine by Suus – Excellentnails – Visage & More – Fysiotherapie van Gerven – Madriana – Praktijk voor Aandacht – De blauwe reiger – De kleine Heide – Houwens vlaai – Bakkerij Bekkers – Gaja Nederland – Bloemateljee – Voetreflexrelaxed Kim Swinkels – Feetality4you – Kado & zo – Le Soleil – AnBo fotografie – Maymai voetreflexPlus – Summa beauty & lifestyle – L’uva – Il ponte – Henri Jansen – Optidee, Irma Vermeulen – De Soepkom – Yonolu, praktijk voor ontspanning en energie