Eregasten

Commissie Eregasten

Wij zijn de commissie Eregasten van Son en Breugel Samen Sterker. De commissie Eregasten stelt het programma samen voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en begeleidt ze tijdens het evenement. We gaan ervoor zorgen dat onze Eregasten in het zonnetje worden gezet en een onvergetelijk evenement zullen hebben. Heb je vragen over onze commissie, neem dan gerust contact met ons op eregasten@sbsamensterker.nl.

Voeg Foto toe (met namen eronder)

Meld je aan als Eregast

Ben jij een (ex-)kankerpatiënt en woonachtig in Son en Breugel? Dan nodigen we je graag uit op je aan te melden als Eregast voor ons nieuwe evenement Son en Breugel Samen Sterker. Son en Breugel Samen Sterker is een evenement voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft gekregen waarbij samen stil gestaan wordt bij de ziekte kanker en de impact op het leven. Tijdens het evenement zamelen we ook geld in voor verschillende doelen rondom kanker en vieren we het leven. Voor Eregasten is er een speciaal programma samengesteld waarbij je in het zonnetje wordt gezet.
Wil je bij dit bijzondere evenement op 11 en 12 juni 2022 aanwezig zijn meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier eregasten

Via dit formulier kun je jezelf aanmelden als eregast.

Man/vrouw(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Toestemming(Vereist)