Eregasten

Aanmelden eregasten Son en Breugel samen sterker

Ben jij een (ex-)kankerpatiënt en woonachtig in Son en Breugel? Meld je dan aan als eregast voor Son en Breugel samen sterker. Tijdens dit evenement wordt er stil gestaan bij de ziekte kanker en de impact op het leven. Eregasten worden tijdens het weekend op verschillende manier in de watten gelegd, met een speciaal programma en een hapje en een drankje. Alles mag en niets moet. U kunt meewandelen in een team of tussendoor rustig naar huis gaan, maar u bent ook van harte welkom in de speciaal voor eregasten ingerichte ruimte nabij het wandelparcours rondom de vijver. Deelname is voor eregasten samen met partner/ouder gratis.

Wil je bij dit bijzondere evenement op 11 en 12 juni 2022 aanwezig zijn meld je dan aan via het inschrijfformulier. Na aanmelding neemt de werkgroep contact op en krijgt u meer informatie over het weekend en over het speciale diner dat voor u wordt georganiseerd door Club Cuisine La Sonnerie en de daaraan gelieerde Stichting H@p.

Kijk op deze flyer voor meer informatie

Werkgroep eregasten

Werkgroep eregasten Son en Breugel samen sterker stelt het programma samen voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en begeleidt ze tijdens het evenement. Ze zorgen ervoor dat onze eregasten in het zonnetje worden gezet en een onvergetelijk evenement zullen hebben.
Heb je vragen voor onze werkgroep, neem dan gerust contact met ons op eregasten@sbsamensterker.nl.